Opera-ensemble St.Petersburg

4 februari 2018:

Concert in Cultuurschuur Wieringerwerf

 

Opera-ensemble St. Petersburg

Opera/solo's/duetten/ ensemblestukken

Elena Syssojeva mobiel:06-214 219 55

email:muziektheaterschagen@gmail.comwww.elenasyssojeva.com KvK: 37159374

 

entreekaarten voor concerten

kunt u bestellen op de pagina AGENDA

Ontstaan

 

In de loop van 2015 heeft Muziektheater La Scala Nobile een tweede zanggroep opgericht: Het Opera-ensemble Sint Petersburg. Zoals de naam al zegt zal voornamelijk operamuziek worden uitgevoerd. De zangers die worden toegelaten zijn gevorderd en worden verder opgeleid door dirigente en zangcoach Elena Syssojeva. Deze zangers maken een ontwikkeling door van gevorderd koorzanger, het zingen in ensembles en duetten tot het uitvoeren van solistische werken. Van de zangers wordt verwacht dat zij thuis studeren en ook regelmatig samen repeteren. Tijdens deze repetities wordt veel tijd besteed aan stemtechniek en presentatie.

Optredens

 

Tijdens de Uitmarkt in Schagen in augustus 2015 heeft het opera-ensemble zich voor het eerst openbaar laten horen en op 28 november 2015 verzorgde Muziektheater La Scala Nobile een Operagala, waaraan het operakoor meewerkte zowel met koorstukken als solistische rollen. In 2016 presenteerde het Muziektheater de eerste volledige concertante opera-uitvoering met “Cavalleria Rusticana” van Mascagni. In maart 2017 gaf het opera-ensemble een volledig concert in Wieringerwerf. Tien zangers van ‘Opera- ensemble Sint Petersburg’ zongen aria's, duetten en ensembles van Mozart, Puccini, Verdi, Rossini, Rachmaninov, Tchaikovsky, Kalman, Lehar, enz..

 

 

Fotograaf: Jolanda Jacobs

3 februari 2018: Scagon Theater

2017: 4de Operagala, Schagen

Repetities

 

Het Opera-ensemble repeteert twee keer per maand in het kerkje in Valkkoog, op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21..00 uur. Om toegelaten te worden tot dit ensemble is een auditie verplicht. Wilt u ook opgeleid worden tot professioneel zanger? Dan kunt u zich aanmelden voor een auditie via email muziektheaterschagen@gmail.com of telefoon 06-21421955.

Muziek voor iedereen "Dag van de muziek"

Copyright @ All Rights Reserved