Opera-ensemble St.Petersburg - Operastudio

Elena Syssojeva mobiel:06-214 219 55

email:

muziektheaterschagen@gmail.com

www.elenasyssojeva.com  KvK: 37159374


entreekaarten voor concerten

kunt u bestellen op de pagina AGENDA

Opera-ensemble St. Petersburg , Opera Studio

en koor in kleine bezetting

Opera/solo's/duetten/ensemblestukken

Ontstaan


In de loop van 2015 heeft Muziektheater La Scala Nobile een tweede zanggroep opgericht: Het Opera-ensemble Sint Petersburg. Zoals de naam al zegt zal voornamelijk operamuziek worden uitgevoerd. De zangers die worden toegelaten zijn gevorderd en worden verder opgeleid door dirigente en zangcoach Elena Syssojeva. Deze zangers maken een ontwikkeling door van gevorderd koorzanger, het zingen in ensembles en duetten tot het uitvoeren van solistische werken. Van de zangers wordt verwacht dat zij thuis studeren en ook regelmatig samen repeteren. Tijdens deze repetities wordt veel tijd besteed aan stemtechniek en presentatie.

Turandot 2018 


Optredens


Tijdens de Uitmarkt in Schagen in augustus 2015 heeft het opera-ensemble zich voor het eerst openbaar laten horen en op 28 november 2015 verzorgde Muziektheater La Scala Nobile een Operagala, waaraan het operakoor meewerkte zowel met koorstukken als solistische rollen. In 2016 presenteerde het Muziektheater de eerste volledige concertante opera-uitvoering met “Cavalleria Rusticana” van Mascagni. In maart 2017 gaf het opera-ensemble een volledig concert in Wieringerwerf. Tien zangers van ‘Opera- ensemble Sint Petersburg’ zongen aria's, duetten en ensembles van Mozart, Puccini, Verdi, Rossini, Rachmaninov, Tchaikovsky, Kalman, Lehar, enz..Opera Studio 


- Oude Italiaanse techniek

(zangtechniek van Mario del Monaco)

- Opera en kamerrepertoire

- Opera uitvoeringen en concerten

- Drama techniek voor operazanger en concertzangers

- technische bewerking van gezongen tekst  in verschillende talen (Italiaans, Latijn, Duits, Russisch, Frans, Engels)


Opera Studio  2017/2018 (studenten)

Elena Cornelisse, Elim van Delft,

Elina Eliseeva- Krukova, Hertzen Hokwerda, Karin Dekker.


Opera Studio 2018/2019 (studenten)

Elena Cornelisse, Elim van Delft,

Elina Eliseeva- Krukova, Aukje Stoel,

Hertzen Hokwerda, Karin Dekker.

 Bastien und Bastienne 2018

Repetities


Het Opera-ensemble repeteert twee keer per maand in het kerkje in Valkkoog, op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21..00 uur. Om toegelaten te worden tot dit ensemble is een auditie verplicht. Wilt u ook opgeleid worden tot professioneel zanger? Dan kunt u zich aanmelden voor een auditie via email muziektheaterschagen@gmail.com of telefoon 06-21421955.

Copyright @ All Rights Reserved